Oud Huijzer sloepen en tenders

De Oud Huijzer sloepen worden geheel met de handgebouwd, volgens de traditionele hand lay-up methode, daarbij gebruik maakend van de beste grondstoffen die op dit moment beschikbaar zijn. De kussensets en cabrioletkappen worden vervaarig van hoogwaardige, slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen*, terwijl het polyether in de kussens een zeer hoog SG (soortelijk gewicht) heeft. Alle kabelaringen worden gefabriceerd door Touwfabriek Langman uit Nijkerk die hiervoor al sinds 1638 de beste materialen gebruikt. Alle modellen worden door onszelf ontwikkeld en getest wat borg staat voor de geweldige kwaliteit !!   
 

Complete serie
De Oudhuijzer sloepen variëren in lengte van 4.71 meter tot en met 7.20 meter. De smalste boot, de 471, is 1,95 meter breed. De langste, de 720 Diesel , heeft een breedte van 2.50 meter. De volledige productlijn voor 2017 bestaat vele modellen  : 471 Basic,  471 Tender, 480 Limited, 480 Luxury,  540 Diesel, 568 Tender, 570 Tender, 575 Luxury,  616 Tender, 620 Tender Diesel, 700 Tender, 700 Cabine en 720 Tender Diesel.


Alle modellen bouwen wij slechts in een gelimiteerde oplage, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen, alles is tenslotte handgemaakt en dit kost nu eenmaal tijd. Ook zorgt dit voor een goede restwaarde van Uw Oud Huijzer, omdat het om een exclusief produkt gaat! Alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren zonder meerprijs, tevens heeft u de keuze uit verschillende kleuren kussens.
Wij zelf verkopen enkel en alleen aan de erkende dealers waarvoor wij een landelijk dekkend dealer-netwerk hebben, zodat u altijd in uw omgeving terecht kunt bij een dealer voor het bekijken, kopen, onderhoud en service aan Uw Oud huijzer.


Kijk op de website voor onze modellen en prijzen.